Stockholm 2021
Solomun & Dj Seinfeld Stockholm Department Festival
Peggy Gou & Studio Barnhus Stockholm Department Festival

Department Långholmen Edition 2021

Precis när hösten anländer till Stockholm skapar vi två intensiva kvällar när Department tar sig an en av stans gröna oaser - Långholmen. 

Med några av världens hetaste artister skapar vi ett eget ombonat grönt paradis. 
Solomun, Peggy Gou, Studio Barnhus och DJ Seinfeld, en i vårt tycke sagolik samling artister.
Det här är en lineup som tidigare Departmentbesökare är väl bekanta med men den här gången kan du avnjuta fantastisk musik i en grön park mitt i stan. Till dom här två exklusiva kvällarna med några av världens främsta artister är antalet biljetter självklart begränsat så tveka inte!

På Department Långholmen Edition kommer vi av alla besökare och funktionärer kräva antingen vaccinintyg (2 doser + 14 dagar) eller nytaget negativt PCR eller Antigen-test som tillsammans med ID-kort eller pass visas före entrén till festivalområdet. 
Antigen eller PCR-testet får inte var äldre än 48 timmar. Notera att du blir nekad entré även om du har biljett men inte kan visa upp vaccinintyg (2 doser + 14 dagar) eller nytaget negativt PCR eller Antigen-test som inte är äldre än 48 timmar.

Området är uppbyggt i två likadana sektioner, Grön och Gul, med separata entréer. Det kommer under rådande restriktioner inte vara möjligt att röra sig mellan sektionerna.
Se till när du köper din biljett att du och dina vänner hamnar i samma sektion. Avdelningen för mat och dryck kommer vara separerad från musiken och det går att äta och dricka vid uppställda bord inom bestämt område, det går att njuta av musiken från mat och dryckområdet. Det är däremot inte möjligt att ta med sig alkohol till musikområdet. 

Department Långholmen Edition äger rum två dagar under ena brofästet på Långholmen i Stockholm. 

Precis som tidigare upplagor av festivalen så strävar vi efter att minimera vårt klimatavtryck och 2019 lyckades vi med din hjälp bli världens första klimatpositiva festival. Tack för att ni bidrog till att resa klimatsmart och hjälpte oss tänka på hur vi tar hand om vår jord. Department Långholmen Edition blir ytterligare två dagar av musik med ett genomtänkt miljöperspektiv. Tänk på att gärna resa kollektivt och undvik bil då det är svårt med parkering i närheten. Hjälp oss gärna även på plats genom att svara på några frågor om hur du reser till festivalen. Välkommen!

Biljetter säljs i ett begränsat antal till fredagen och lördagen både som 1 dagsbiljetter och 2 dagarsbiljetter. Säljstart på måndagen 30/8 kl 10.00 www.eventim.se

Play
Kreera web&design Logo