*INFORMATION - FAQ*

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Om du har andra frågor, maila till info@departmentsthlm.se så återkommer vi till dig så
fort som möjligt.

*PRISER*
Se biljettpriser och kategorier, se här

*BETALNING PÅ OMRÅDET*
Department är ett kontantfritt event. Vi tar endast emot kreditkort vid betalning i entrén, barer, merch eller vid köp av mat. Endast försäljningen av öronproppar sker enbart via swish.

*FESTIVALBAND*
Du måste uppge din biljett, utskriven eller på mobilen, vid entrén för att få ditt festivalband innan du får tillträde till området. Du kan komma och gå från området men med helt festivalband kvar på armen. Om bandet sitter för löst eller är av kommer du inte in.

*TIDER*
LÖR 25 MAJ
14:00-03:00 - Department Festivalområde (Stora Skorstensgatan, Globen)
00:00-05:00 - Efterfesten (Berns, Näckströmsgatan 8)

*ÅLDER*
18 år vid förköp.

*ALKOHOL & DRYCK*
Man får INTE medta egen dryck. Öl, Vin, Cider och alkoholfria alternativ säljes på området. För alla som älskar öl kommer vi ha craft beer från KIWI BREWERY på plats. Vatten är gratis och kommer finnas i barerna och utspritt på området vid olika vattenstationer.

*DEPARTMENTS MILJÖSATSNING *
Vi källsorterar på festivalområdet. Det kommer finnas kärl för olika material, lägg rätt avfall i rätt kärl. Vi ber er respektera detta, annars kan vi inte sortera och återvinna materialet. Vi har även volontärer på området som går runt med våra miljöformulär. De kommer vilja ställa några frågor och vi hoppas ni vill vara med att svara på dessa. Det tar ingen tid alls och är helt anonymt.

*MAT*
Department serverar VEGANSK mat från tre olika foodtrucks: BUN BUN, SOULISTIC FOOD och MEZEFABRIKEN. Alla foodtrucks tar endast emot kort vid betalning.

*FÅR MAN TA BILDER?*
Fotografering för publicering är inte tillåtet utan festivalens godkännande. Man får medta sin mobiltelefon och ta bilder för enskild bruk och som privatperson får du ta med kamera och lins med 55mm zoom men utan extra tillbehör. Blixt är inte tillåtet att använda. Filmning och inspelning är inte tillåtet men det är tillåtet att spela in och ta bilder med mobiltelefon.

*SÄKERHET*
Området har både trygghetsvakter och vårdpersonal som cirkulerar området. Om du ser eller hör något som verkar hotfullt eller konstigt, ta kontakt med någon av dessa vid entrén så hjälper de dig. Department har en noll tolerans policy mot rasism, sexuella trakasserier, andra kränkande
beteenden och all typ av våld. Vid tillfällen då detta kan uppstå har vi full rätt att förflytta inblandade personer från området samt att det kan leda till eventuell polisanmälan. Om du ser eller hör något, rapportera till våra säkerhetsvakter vid entrén.

*TOALETTER OCH HYGIEN*
Det finns en mängd toaletter på området. Tänk på att göra rent efter dig.

*SCENER*
Förbindelsehallen är stora huvudscenen inne i förbindelselokalen. Lilla Globen är den mindre utomhusscenen och Efterfesten sker på Berns inne i city.

*ÖRONPROPPAR*
Säljs utanför entrén och inne på området. Betalning endast via swish.

*RESA TILL OCH FRÅN DEPARTMENT*
Vi ser helst att ALLA använder sig av Stockholms lokaltrafik för att ta sig till festivalområdet. Om du kommer utanför Stockholm ser vi helst att du tar tåget. Tänk på miljön och hjälp oss bli klimatpositiva genom att färdas så grönt som möjligt.

*GARDEROB OCH FÖRVARING*
Vi har ingen garderob eller förvaring på området. Om ni tar med väskor är det under eget ansvar.

*MIN FAVORITARTIST STÄLLDE IN, KAN JAG RETURNERA MIN BILJETT?*
Du har köpt en biljett till Department och inte till en specifik artists spelning. Om en av alla bokade artister ställer in oavsett anledning är det inte skäl nog för att få pengarna tillbaka.

Kreera web&design Logo